Βασική Υπακοή

Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια επικοινωνιακή σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ σκύλου – χειριστή μέσα από τις καθημερινές του ανάγκες που αποτελεί το “κλειδί” στην εκπαίδευση.


Η Βασική Υπακοή (Basic obedience Training) αποτελεί  καθοριστική, χρήσιμη αλλά και απαραίτητη γνώση για όλους τους σκύλους. Αλλωστε δίχως τις γνώσεις της Βασικής Υπακοής, κανένας σκύλος δεν μπορεί να προχωρήσει σε επόμενα εκπαιδευτικά στάδια. Οι βασικές εντολές όπως:  έλα, κάτσε, κάτω, μείνε  ή  το να αποτρέψουμε καταστάσεις όπως το να μας τραβάει ο σκύλος μας όταν συναντούμε στη βόλτα άλλα σκυλιά, γάτες κ.α  θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε μια αποτελεσματική και αρμονική συμβίωση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τρόπος Εκπαίδευσης

Ο τρόπος εκπαίδευσης του σκύλου σας διδάσκεται με τους πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους NePoPo κ.α. ανώδυνα και ευχάριστα. Στο πρώτο σας ραντεβού μαζί μας, θα γίνει μια αξιολόγηση στον σκύλο σας συζητώντας τις καθημερινές του συνήθειες καθώς και τυχόν προβλήματα που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχουμε ένα δωρεάν ατομικό σεμινάριο για να αναπτύξουμε έτσι τη καλύτερη επικοινωνιακή σχέση αλλά και να αποτρέψουμε τυχόν προβλήματα που θα προέκυπταν. 

Στη συνέχεια σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον συγκεκριμένο σκύλο, ώστε να έχουμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Photogallery

Στη συλλογή φωτογραφιών μας μπορείτε να δείτε δείγματα της εργασίας μας.

View all
View

Βασική Υπακοή

Φωτογραφίες απο εκπαιδεύσεις βασικών εντολών σε σκύλους

View

Καθήκοντα Προστασίας

Φωτογραφίες απο εκπαιδεύσεις καθηκόντων προστασίας

View

Προχωρημένη υπακοή

Φωτογραφίες απο εκπαιδεύσεις προχωρημένης υπακοής